Boels, de totaalleverancier

door Bas

Tijdens de werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwplaats is het vaak nodig om in de hoogte te werken. In dat geval kan het handig zijn om een hoogwerker aan te schaffen. Maar het kan niet in alle gevallen financieel even gunstig zijn om deze machine te kopen. In dit geval is een hoogwerker huren een goede oplossing. Dat kan bij Boels, de leverancier van machines, gereedschappen en alle andere oplossingen voor projecten en evenementen.

Huren voor een langere periode

Wanneer je iets huurt, dan moet je het product vaak na een korte periode weer inleveren bij de eigenaar. Bij Boels gaat dat net even iets anders. In dit geval kan je een machine huren voor een langere periode van een, twee of drie jaar. De huurprijzen zijn op maat en andere kosten die bij de inkoop, verzekering, onderhoud en reparatie horen zijn hierbij inbegrepen. In het assortiment van Boels vind je over de 2500 producten in het assortiment om jouw project soepel en efficiënt te laten verlopen.

Sanitaire voorzieningen

Naast de nodige machines en gereedschappen is het wel zo prettig dat er tijdens een bouwproject of evenement genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. Boels levert toiletunits voorzien van wasgoten en zeepdispensers. Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden leverbaar in de vorm van kantoorunits, inclusief keukenblok en toilet. Deze ruimtes kunnen op een bouwplaats tevens dienen als kantoor of ruimte om te lunchen of te vergaderen.

Trainingen voor de beroepspraktijk

Om veilig te kunnen werken aan een bouwproject, heb je niet alleen de juiste gereedschappen en machines nodig maar ook de juiste trainingen. Het is niet nodig om online te zoeken naar de juiste opleider, Boels biedt ook deze trainingen aan. De specialisten van Boels leggen je tijdens gerichte trainingen uit hoe je veilig kunt werken met de betreffende machines (zoals hoogwerkers en heftrucks). Dit zijn zowel basis- als herhalingstrainingen. Zo is het mogelijk om jouw personeel binnen een dag in te zetten voor een klus waar deze kennis vereist is.

Dit vind je vast interessant

Laat jouw mening horen