Stiho: jouw partner in de bouw

door Bas

Stiho is een bedrijf dat een belangrijke rol speelt in de bouwsector van Nederland. Met een netwerk van vestigingen verspreid over het hele land, waaronder Stiho Wijchen, Stiho-bouwplein A’dam Amstel, en Stiho-bouwplein Zwolle, voorziet het aannemers en bouwprofessionals van hoogwaardige bouwmaterialen, hout, plaat, ijzerwaren en een uitgebreid assortiment aan (elektrische) gereedschappen. De missie van Stiho is simpel maar krachtig: jouw bouwprojecten efficiënter maken door een combinatie van uitstekende service, expertise en een breed scala aan producten. Laten we dieper ingaan op wat Stiho te bieden heeft en hoe het bedrijf zich onderscheidt in de bouwsector.

Het assortiment van Stiho

Het assortiment van Stiho is uitgebreid en zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van verschillende bouwprojecten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar ruw hout voor een nieuwe constructie, plaatmateriaal voor wanden en vloeren, of specifieke ijzerwaren en gereedschappen, Stiho heeft het allemaal in huis. Met producten van topkwaliteit en merken waarop je kunt vertrouwen, biedt Stiho een solide basis voor elke bouwonderneming.

Service en expertise

Wat Stiho echt onderscheidt, is niet alleen de omvang van het assortiment, maar ook de hoogwaardige service en expertise die het bedrijf biedt. Bij Stiho staan ervaren professionals klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor hun projecten. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, het berekenen van benodigde hoeveelheden, of het verstrekken van technisch advies, het team van Stiho is er om te helpen. Daarnaast biedt Stiho trainingen en workshops aan om klanten te helpen hun vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector.

Onderdeel van DSG

Stiho maakt deel uit van DSG, een toonaangevende groep bedrijven die zich inzetten voor het verbeteren van het bouwproces en het optimaliseren van het eindresultaat voor klanten. Door deel uit te maken van deze groep, kan Stiho profiteren van synergieën en gedeelde kennis om haar dienstverlening voortdurend te verbeteren en te innoveren. Samen met andere bedrijven binnen DSG streeft Stiho naar het leveren van de best mogelijke oplossingen voor haar klanten.

Vestigingen door het land

Met een netwerk van vestigingen door het hele land is Stiho altijd dichtbij, waar je ook bent. Of je nu een grote bouwklus hebt die veel materiaal vereist, of gewoon wat kleinere projecten hebt waarvoor je snel en gemakkelijk materialen nodig hebt, er is altijd een Stiho in de buurt om je te helpen. Daarnaast biedt Stiho de mogelijkheid om online te bestellen, zodat klanten ook vanuit huis kunnen profiteren van het uitgebreide assortiment en de uitstekende service van Stiho.

Stiho heeft vestigingen verspreid over Nederland:

 • Stiho Wijchen: Nieuweweg 288, 6603 BN Wijchen
 • Stiho-bouwplein A’dam Amstel: Joan Muyskenweg 52, 1096 CJ Amsterdam
 • Stiho-bouwplein A’dam Houthavens: Minervahavenweg 21, 1014 AR Amsterdam
 • Stiho-bouwplein Alkmaar: Nijverheidsweg 17, 1812 RL Alkmaar
 • Stiho-bouwplein Amersfoort: Terminalweg 11, 3821 AJ Amersfoort
 • Stiho-bouwplein Barneveld: Harselaarseweg 73, 3771 MA Barneveld
 • Stiho-bouwplein Beverwijk: Parallelweg 142, 1948 NN Beverwijk
 • Stiho-bouwplein Den Bosch: Rietveldenweg 39, 5222 AP ‘s-Hertogenbosch
 • Stiho-bouwplein Deventer: Smeenkhof 12, 7429 AX Deventer
 • Stiho-bouwplein Ermelo: Dokter van Dalelaan 13, 3851 JA Ermelo
 • Stiho-bouwplein Groningen: Osloweg 75, 9723 BK Groningen
 • Stiho-bouwplein Haarlem: Waarderweg 76, 2031 BS Haarlem
 • Stiho-bouwplein Haarlem Zuid: Waarderweg 78, 2031 BS Haarlem
 • Stiho-bouwplein Helmond: Gerstdijk 4, 5704 RG Helmond
 • Stiho-bouwplein Hilversum: Franciscusweg 247, 1216 SE Hilversum
 • Stiho-bouwplein Nieuwegein: De Liesbosch 4E, 3439 LC Nieuwegein
 • Stiho-bouwplein Nijkerk: Galvanistraat 1, 3861 NJ Nijkerk
 • Stiho-bouwplein Poeldijk: Irisweg 10, 2685 AS Poeldijk
 • Stiho-bouwplein Schiedam: Nieuwe Waterwegstraat 43, 3115 HE Schiedam
 • Stiho-bouwplein Tilburg: Ellen Pankhurststraat 1, 5032 MD Tilburg
 • Stiho-bouwplein Utrecht: Proostwetering 111, 3543 AC Utrecht
 • Stiho-bouwplein Veenendaal: Het Rietveld 57, 3905 KV Veenendaal
 • Stiho-bouwplein Zwolle: Graham Bellstraat 15, 8013 PL Zwolle

Veelgestelde vragen over Stiho

In deze FAQ beantwoorden we enkele veelvoorkomende vragen over Stiho, een prominente leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen in Nederland. Leer meer over de activiteiten van Stiho, of je als particulier kunt kopen bij Stiho, wie de eigenaar is van het bedrijf, en hoeveel vestigingen Stiho heeft.

Wat doet Stiho?

Stiho is een leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen die zich richt op het bedienen van de aannemerij en bouwprofessionals. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan bouwmaterialen, waaronder hout, plaat, ijzerwaren en (elektrische) gereedschappen, om bouwprojecten van verschillende omvang en complexiteit te ondersteunen.

Kun je als particulier kopen bij Stiho?

Ja, Stiho staat open voor zowel professionals als particulieren. Hoewel het bedrijf zich hoofdzakelijk richt op de aannemerij en bouwprofessionals, zijn particulieren ook van harte welkom om bij Stiho te winkelen en hun benodigde bouwmaterialen en gereedschappen aan te schaffen.

Wie is de eigenaar van Stiho?

Stiho is onderdeel van DSG (De Stiho Groep), een bedrijf dat zich inzet om het bouwproces van klanten te versnellen en te verbeteren. DSG is de overkoepelende organisatie die verschillende bedrijven in de bouwsector omvat, waaronder Stiho.

Hoeveel vestigingen heeft Stiho?

Stiho heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen verspreid over Nederland. Het exacte aantal vestigingen kan variëren, maar Stiho heeft meerdere bouwpleinen en vestigingen door het hele land om haar klanten te bedienen.

Dit vind je vast interessant

Laat jouw mening horen