THS Tools – Uw leverancier voor alle soorten gereedschap!

by Bas

Bij THS Tools vindt u allerlei hulpmiddelen van de marktleiders in de branche. Of u nu een echte ambachtsman-professional bent of een hobby-doe-het-zelver – wij leveren u gereedschap van de hoogste kwaliteit van absolute merkfabrikanten, zodat u uw gereedschapskist op de juiste manier kunt uitrusten. Ons grote en uitgebreide assortiment biedt voor elke gelegenheid de juiste apparatuur. In combinatie met onze aantrekkelijke prijzen kunnen we zowel commerciële als particuliere klanten bedienen.

Kwaliteit als basis voor handgereedschap

Het belangrijkste criterium van onze tools in onze online shop is de hoogste kwaliteit. Om u als klant tevreden te stellen, hechten wij veel belang aan uitsluitend hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. We willen dat u op de lange termijn tevreden bent met onze producten.

Goede service en eenvoudige betaling

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden om uw aankoop te betalen. Of het nu gaat om contante betaling bij het ophalen, onmiddellijke overboeking, op rekening of. Informeer u op onze homepage over verdere betaalmethoden en kies de betaalmethode die het beste bij u past. Vanaf 100€ waarde van de goederen verzenden wij zelfs vrij van verzendkosten binnen Nederland ! Heeft u vragen over een product of uw bestelling? Gebruik dan gewoon ons contactformulier op de homepage of ons telefoonnummer. Wij helpen u onmiddellijk en garanderen u het beste advies en de beste productvergelijking.

Gecertificeerde online shop op het gebied van diamantgereedschap

THS Tools is een online winkel die gecertificeerd is met het “Trusted Shops” keurmerk. Voor onze klanten levert dit een aantal voordelen op. De certificering garandeert u een allround bescherming voor uw online winkelen. Zo heeft u bijvoorbeeld een geld-terug-garantie in geval van niet-levering of terugzending van goederen en een terugbetaling van uw eigen risico in geval van misbruik van uw creditcard.

THS Tools is een flexibele, innovatieve en veelzijdige winkel, die graag aan uw wensen en behoeften voldoet bij de aanschaf van gereedschap. Of het nu gaat om een eenvoudig zaagblad of gereedschappen voor het bewerken van hout of in de tuin of hoogwaardig elektrisch gereedschap – in onze winkel vindt u wat u zoekt. Als u uit de omgeving komt, openen wij graag de deuren voor de zelfverzamelaars, zodat u extra verzendkosten kunt besparen en het ene of andere uur om de resterende tijd voor uw werkproject te vergroten. Ondanks de bekende fabrikanten en de hoogste kwaliteit, bieden wij apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen (bruto of netto) en eerlijke leveringsvoorwaarden om aan uw verwachtingen te voldoen. Dus als u niet meer tevreden bent met uw oude gereedschap, koop dan uw nieuwe bij ons. THS Tools is een schatkamer voor de professional, maar ook voor alle hobbyisten.

Elektrisch gereedschap, cirkelzagen, accugereedschap enz.

De keuze aan gereedschappen in de winkel, die zoals gezegd gecertificeerd is, is enorm. Of u nu een ambachtsman bent en een boormachine, een hamer, een plafondschuurmachine, een beitel, een bandschuurmachine, elektrisch gereedschap, een reciprozaag of een beitelhamer nodig hebt: neem een kijkje in de online shop en laat u verrassen door het grote aanbod van hoogwaardig gereedschap. Voor elk project, of het nu gaat om een huis of een tuin, hebben we het juiste gereedschap op voorraad of in onze online shop. Ook het thema gezondheid en veiligheid op het werk wordt niet verwaarloosd.

You may also like

Leave a Comment