Waarom kiezen voor een Brig rib boot?

door Bas

Verlang je al jaren naar een eigen pleziervaartuig? Misschien past dan een Brig rib boot wel bij jou? De Brig rib, zijn boten van het Oekraïense merk Brig. Zij staan al ruim 30 jaar voor kwalitatief uitstekende boten. Een team van ex-militaire luchtvaartingenieurs kwamen zonder werk te zitten na de val van de Sovjet-Unie. De kennis die zij hadden opgebouwd in de jaren als militairen gebruikte zij bij de ontwikkeling van dit bijzondere botenmerk. Brig ribs lopen al jaren aan kop op het gebied van innovatie en design van opblaasbare boten, momenteel zijn ze zelfs de grootste bouwer van ribs in Europa en het bestverkochte merk in Nederland.

De belangrijkste redenen waarom je moet kiezen voor een Brig rib!

Je wilt een rib boot kopen en je twijfelt nog? Uiteraard is het zeer verstandig om je altijd goed te laten informeren door een professional. Maar hieronder een lijst met de belangrijkste redenen:

  • Allereerst ga je de keuze maken waar voor je het pleziervaartuig wilt gebruiken, waar moet hij aan voldoen en wat is het doel. Wil ik een snelle of een rustige boot en wil ik een grote of een kleine boot?
  • Wat ook een belangrijke keuze is, zijn de pk’s van je motor. Zoek je naar een kleine, gebruiksvriendelijke motor of een beest met veel pk’s. En denk ook eens aan de zitplaatsen en opbergruimte wat wil je daar mee?

Wat bied de Brig rib als voordeel?

Hieronder de voordelen op een rij:

  • Alle boten van het merk Brig worden altijd met de handgemaakt;
  • Ruime keuze aan modellen. Zo is er ook zeker een geschikt voor jou!
  • Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen;
  • De boten gaan veel langer mee dan die van andere merken;
  • De leveranciers die de boten van het merk Brig verkopen worden zelf door de fabriek geselecteerd. Een uitgebreide lijst met eisen moet de verkopers aan voldoen. Kortom bij elke leverancier van het merk Brig kan je er van uitgaan dat er uitstekende kwaliteit en service verleend wordt;
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Houd je ook rekening met onvoorziene kosten? Zo komt de prijs van de motor er nog bij en diverse andere kosten. Vraag het aan een verkoper;
  • Wil je de boot verplaatsen over de weg? Voor elke rib zijn er trailers te koop waar je jouw boot mee kan vervoeren over de weg.

Wil je echt een Brig rib kopen?

Als je echt een Brig rib kopen wilt lijkt het me zeer verstandig om contact te zoeken met een leveranciers van Brig ribs boten. Zij zijn specialisten en weten waar ze het over hebben. Zij kunnen je bijstaan en eventueel een offerte voor je opstellen!

Dit vind je vast interessant

Laat jouw mening horen