AIC Visser groep: een toonaangevende technische groothandel

door Bas

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1956, staat AIC, Aannemers Inkoop Centrale B.V., bekend als een vertrouwde naam in de wereld van bouwmachines, bouwmaterieel en containtertechniek. Als een familiebedrijf heeft AIC door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, betrouwbaarheid en uitstekende service. Nu, in 2024, zet AIC een nieuwe koers uit met de fusie van Visser Assen, waarmee de geboorte van de AIC Visser Groep wordt gemarkeerd. Deze fusie is niet alleen een samensmelting van twee entiteiten, maar een samenkomen van expertise en toewijding, met als doel een nog krachtiger speler te worden in de bouw- en infrasector.

De fusie met Visser Assen

De samensmelting van Visser Assen en AIC tot de AIC Visser Groep vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven. Door hun krachten te bundelen, ontstaat een entiteit die niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten en diensten biedt, maar ook een diepgaand begrip heeft van de behoeften en uitdagingen van de sector. Deze fusie gaat verder dan een eenvoudige samenvoeging van bedrijven; het markeert het begin van een nieuw tijdperk van groei, innovatie en klantgerichtheid.

Missie en waarden

Bij de AIC Visser Groep geloven we in de kracht van samenwerking. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar het grootste bouwplatform in Nederland te worden, waar professionals kunnen rekenen op hoogwaardige producten en diensten. Of het nu gaat om de levering van bouwmachines en materieel, het verhuren van apparatuur of het verstrekken van deskundig projectadvies, we streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun bouwprojecten.

Verhuur, projectadvies en uitvoering

Een van de kernaspecten van onze dienstverlening is ons uitgebreide verhuurassortiment. Van steigers tot bouwhekken, verlichting en stroomvoorzieningen, we voorzien onze klanten van het benodigde materieel, zowel voor korte als langere perioden. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van materieel; met ons AIC Connect-programma bieden we uitgebreid projectadvies en ondersteuning tijdens de uitvoering. We zijn niet alleen een leverancier, maar een strategische partner die helpt bij het realiseren van succesvolle bouwprojecten.

Technische dienst voor reparaties, keuringen en kalibraties

Bij de AIC Visser Groep begrijpen we dat betrouwbaarheid en veiligheid essentieel zijn in de bouwsector. Daarom beschikken we over een gespecialiseerde technische dienst die zich richt op reparaties, keuringen en kalibraties van machines en materieel. Onze ervaren technici staan klaar om snel en efficiënt eventuele problemen op te lossen, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de optimale prestaties van hun apparatuur. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen en klanttevredenheid, en we zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner in de bouwsector.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en diensten, nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan ons hoofdkantoor op Industrieweg 19, 3846 BB Harderwijk. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon op +31 (0) 34 14 133 41 of per e-mail via webshop@aicvisser.com. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw volgende bouwproject!

Dit vind je vast interessant

Laat jouw mening horen