Zonder wind in de tuin zitten

by Bas

Niets is zo vervelend als wanneer je lekker in het zonnetje in de tuin wilt zitten, maar het waait hard. De wind maakt het vaak koud, en als je een boek of tijdschrift wilt lezen, worden steeds alle bladzijdes omgeblazen. Wanneer je van dit probleem af wilt, biedt een windscherm de oplossing. Met een windscherm kun je gewoon heerlijk in de tuin zitten en genieten van het zonnetje zonder dat je last hebt van de wind.

Wind van alle kanten tegenhouden

Een mobiel windscherm is de ideale oplossing om uit de wind te zitten. Je kunt dit windscherm neerzetten waar je wilt dus het maakt niet uit waar in de tuin je zit of van welke kant de wind komt. Er zijn verschillende soorten mobiele windschermen. Je hebt losse windschermen, maar ook windschermen op verrijdbare bloembakken. Op deze manier is je windscherm niet alleen functioneel, maar ook nog decoratief.

Windscherm met meerdere functies

Een oprolbaar windscherm is een prima oplossing om zonder wind in de tuin te zitten. Een oprolbaar windscherm maak je vast aan de muur of aan een paal. Het is dus niet mogelijk om het windscherm te verplaatsen wanneer je ergens anders wilt gaan zitten of wanneer de wind van de andere kant komt. Oprolbare windschermen zijn vaak niet transparant waardoor de schermen ook goed te gebruiken zijn als privacyscherm. Daarnaast zijn oprolbare windschermen vaak goedkoper dan mobiele of vaste windschermen.

Windscherm op een vast plek

Wil je graag uit de wind zitten zonder dat je het windscherm elke keer nog klaar moet zetten, kies dan voor een vast windscherm. Dit scherm hoef je maar één keer neer te zetten en vervolgens niet meer te verplaatsen. Vaste windschermen zijn vaak gemaakt van glas waardoor je alsnog van het uitzicht van je tuin kunt genieten. Vaste windschermen zijn in verschillende designs beschikbaar, dit kun je dus naar je eigen wens aanpassen. Je kunt kiezen voor één vast windscherm, maar je kunt ook een soort glazen huisje neerzetten. Hiermee ben je aan alle kanten beschermt tegen de wind.


You may also like

Leave a Comment