Hoe kies je de juiste wc-bril?

Solid Surface: het materiaal uitgelegd
21 februari 2019
Balkonrenovatie is een duurzame investering
28 februari 2019

Het klinkt zo simpel, maar bij de keuze voor een geschikte wc-bril komt nog het nodige kijken. Het aanbod is groot, zowel qua materialen als qua uiterlijk. Je wil natuurlijk een toiletbril die fijn zit, past bij de rest van het toilet en veilig is voor kinderen. In dit artikel lees je meer over verschillende soorten wc-brillen.

Familie wc-bril
Een familie wc-bril is ideaal wanneer je kinderen net iets te klein zijn om op een normale wc-bril te zitten. Bij een familie wc-bril heb je namelijk naast de normale zitting een extra zitting, die speciaal gemaakt is voor kinderen. Met deze toiletzitting voor kinderen hoef je niet bang te zijn dat kinderen door de wc-bril glijden. Schoonmaken is bij een familie wc-bril geen enkel probleem, ze zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk.

Softclose wc-bril
Heb je ook een hekel aan het harde geluid van een dichtklappende wc-bril? Dan is een softclose wc-bril voor jou een goede oplossing. Dit type toiletzitting heeft namelijk een ingebouwd systeem, waardoor deze geleidelijk naar beneden zakt. Een softclose wc-bril heeft een hoog zitcomfort is en is gemakkelijk in het onderhoud.

Houten wc-bril
Een houten wc-bril heeft een mooie en luxueuze uitstraling. Daarnaast profiteer je van een heerlijk zitcomfort tijdens je bezoek aan het kleinste kamertje van het huis. Een houten wc-bril voelt namelijk niet koud aan en dat is natuurlijk wel zo prettig. Een houten toiletzitting maak je bovendien makkelijk schoon en gaat lange tijd mee.

WC-bril met opdruk
Is een neutrale wc-bril wat te saai? Dan is een wc-bril met opdruk iets voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijna iedere kleur is mogelijk en ook de keuze uit het motief is enorm. Bovendien zijn bovengenoemde soorten toiletbrillen vaak ook verkrijgbaar met opdruk, zodat je jouw ideale wc-bril gemakkelijk kunt samenstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *