Waarom een bedrijf mij kan helpen bij een inboedel ontruiming

ISO 14001, voor de ontwikkeling van een passend milieubeleid
23 september 2019
Geef je woning een make-over!
23 september 2019
Alle blogberichten

Waarom een bedrijf mij kan helpen bij een inboedel ontruiming

Wanneer je met een inboedel ontruiming te maken krijgt, heeft dit vaak een nare reden. Wat die reden op dat moment ook is, je wilt waarschijnlijk dat dit zo snel en goed mogelijk gebeurt. Wellicht is er zelfs een datum waarop je alles keurig opgeleverd wilt hebben. In dat geval kun je bijvoorbeeld een bedrijf als Wovia www.wovia-woningontruiming.nl in de arm nemen. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontruimingen en verhuizingen en bieden je allerlei services die op maat voor je worden gemaakt!

Hoe gaat een inboedel ontruiming in zijn werk?
Wanneer je bij een inboedel ontruiming kiest om samen te werken met een bedrijf zullen zij samen met je bekijken wat er precies moet gebeuren en hoeveel inboedel er ontruimd moet worden. Vervolgens zullen zij je een plan voorleggen in de vorm van een offerte. Zodra die door jou is goedgekeurd, wordt de opleverdatum besproken en kunt je samen met het bedrijf bespreken wanneer zij je inboedel zullen gaan ontruimen.

Wat wordt er van mij verwacht voor de inboedel ontruiming?
In principe probeert een bedrijf als Wovia je al het werk uit handen te nemen. Het enige wat van belang is voor jou en de ontruimer is om duidelijk te bespreken welke inboedel wellicht van emotionele waarden zijn. Het is aan jou om aan te geven om welke stukken dit gaat. Je kunt deze dan voordat het huis wordt ontruimd zelf al meenemen. Daarna kan er gekeken worden of er overige meubelstukken zijn die voor de inboedel ontruiming bijvoorbeeld kunnen worden afgegeven aan een kringloopwinkel of verkocht via een veilingmeester. Bedrijven als Wovia vragen hier allemaal geen commissies voor en zullen de waarde van je inboedel gebruiken om de kosten te dekken. Zo komt je factuur uiteindelijk aantrekkelijker uit dan wanneer alle inboedel direct zou worden afgevoerd.

Meer over woningontruiming lees je op het blog van Bladblazer-kopen.nl.

Wat gebeurt er op de dag van de inboedel ontruiming?
Op de dag van ontruiming zal een team de overige inboedel ontruimen. Bedrijven als Wovia doen dit op een heel respectvolle manier, zodat je er als klant zo min mogelijk last van, en moeite mee heeft. Hierbij komen ze soms nog waardevolle of dure meubelstukken of spullen tegen en dit zal dit zal dan ook altijd aan jou voorgelegd worden, zodat er niks wordt weggebracht dat eigenlijk van waarde is.

Wellicht is een specifieke oplevering gewenst? Ook daarbij kunnen bedrijven als Wovia je helpen.

Hoe een bedrijf je na een inboedel ontruiming kan helpen met oplevering.
Ook na de inboedel ontruiming kan een bedrijf als Wovia je nog helpen. Denk aan de opleveringsregels van een huisbaas of de vraag van een nieuwe bewoner. Daar zal je namelijk allemaal aan moeten voldoen en hier kan een bedrijf na de inboedel ontruiming goed bij helpen! Zo verzorgen zij ook services op het gebied van schoonmaak- of reinigingsdiensten en kunnen zij je helpen bij het verwijderen van vloeren, nicotineaanslag of vlekken. Kortom, samen met een bedrijf als Wovia zorg je ervoor dat alles van begin tot eind helemaal geregeld is!

Op het blog van Flexplek Boeken lees je alles over bedrijfsontruiming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *