Verbouwplannen? Container huren

Wat kan je doen om inbraken tegen te gaan?
27 mei 2020
Toepassingen van trekveren
18 juni 2020

Heb jij verbouwplannen en ben je bezig met het slopen van een muur of heb je veel puin wat weg moet? Dan is een container huren een goede oplossing om in één keer snel en gemakkelijk van je puin af te komen. Maar ook als je eens de bezem wilt halen door je huis en je alle overbodige spullen wilt weggooien dan is een container huren een goed idee. Want met een container huren ben je in eenvoudig van alle spullen of puin af. Geen heen en weer gerij naar een afvalplek of dumpplek. Maar alles simpel voor de deur in een container gooien. Er zijn verschillende formaten (aantal kuub) beschikbaar.

Een container huren
Een container huren kan voor veel bezigheden handig zijn. De meest voorkomende container die gehuurd wordt, is de restafvalcontainer. Het grote voordeel van deze container is dat je bijna alle soorten afval er in kwijt kan. Ben je aan het verbouwen of slopen, dan kan je puin, sloopafval, hout of andere bouwmaterialen er in kwijt. Als je binnenshuis een grote schoonmaak houdt, kan je kleding,  speelgoed of andere voorwerpen in deze container kwijt. Alles zolang het geen asbest (lijkend) materiaal of voedsel is, mag je in deze container dumpen. Het voordeel van een container huren is dat je geen afval hoeft te sorteren. En als je bezig met verbouwen of opruimen wil je daar geen tijd aan verliezen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. De meest voorkomende maat voor een container huren is  4m³. Dit is tevens ook de kleinste maat. Wil je weten hoeveel afval je kwijt kan in een kleine container? Je moet rekenen dat 1m³ ongeveer 13 volle kruiwagens is. Heb je meer puin of andere grote spullen die weg mogen? Dan kun je ook een grotere container huren. Ook is het mogelijk om later een extra restafvalcontainer bij te bestellen.

Service tot aan de deur
Klaar met alle verbouwplannen en tijd voor actie? Dan is het slim om op tijd je container te huren. Kijk voor de regelgeving bij jou in de gemeente zodat je precies weet waar je de container neer kunt zetten. Dus als je geen oprit hebt, is het verstandig om op tijd een plek in de buurt te reserveren zodat je op de dag van de levering niet voor een verrassing kom te staan. Je kunt een container huren voor een periode van een week tot een maand. Ook kun je bij veel aanbieders gemakkelijk en de huur van de container online verlengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *