Traprenovatie in Maastricht

Tips om warm te blijven als je ’s winters buiten werkt
17 januari 2019
Maak van de bouwplaats een veilige werkplek
28 januari 2019

Ben je pas verhuisd in of nabij Maastricht, of heeft jouw huidige woning behoefte aan een vernieuwde trap? Het is wellicht al snel je idee om te kijken voor een compleet nieuwe trap. Toch is dit niet de enige optie. Uiteindelijk gaat het namelijk om het eindresultaat, en een nieuwe trap is soms niet de meest efficiënte keuze. Je kunt namelijk ook kiezen voor een traprenovatie in Maastricht.

Vernieuwde trap zonder sloop- en breekwerk
Het grote voordeel van een traprenovatie in Maastricht, ten opzichte van een nieuwe trap, is het feit dat er niet gesloopt hoeft te worden. De bestaande constructie blijft staan en wordt slechts opnieuw bekleed. Vergis je echter niet: het ziet er daadwerkelijk uit als een gloednieuwe trap. Met een traprenovatie wordt namelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en puur vakwerk.

Veel keuze qua uiterlijk
Een traprenovatie in Maastricht heeft als voordeel dat je veel keuze hebt qua design. Uiteraard blijft de algehele vorm van de trap gelijk (want de basisconstructie blijft staan), maar verder kan deze geheel worden aangepast op jouw eigen wensen. Denk hierbij aan massief hout in diverse dessins en kleuren, maar ook leer en laminaat. De allerbeste keuze volgens onderzoek? Een PVC traprenovatie. Deze kan namelijk in houtmotief worden uitgevoerd, maar is daarnaast onderhoudsvrij, geluiddempend en slipvast. Kortom: een duurzame en goede keuze!

Trap laten renoveren in Maastricht?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie in Maastricht? Vraag vrijblijvend een offerte aan via Brugman Traprenovatie in Limburg, een kleinschalig familiebedrijf in Limburg. Onze vakman komt bij jou op gesprek om je wensen door te spreken. Daarna komt diezelfde vakman de traprenovatie in Maastricht uitvoeren. Kortom: korte lijnen, excellente service en natuurlijk concurrerende prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *