Pret op het toilet, of houd je het liever rustig?

De mooiste vloertegels met een afmeting van 60×60 cm.
26 juni 2019
Waarom is Scandinavisch wonen zo populair?
27 juni 2019

Hoe heb jij jouw toilet ingericht? Waar de ene persoon voor neutraal en onpersoonlijk kiest, kan het de ander niet gek genoeg zijn. Houd jij van pret op het toilet, of kies je juist voor een rustige sfeer?

Simpel
De inrichting van je toilet, dat is toch hartstikke simpel? Kwestie van muren en een vloer die goed schoon te houden zijn, wel zo hygiënisch, een toiletpot en een bril? Misschien nog een fonteintje, zodat je direct je handen kunt wassen. Misschien een spiegel, een toiletrolhouder. Maar dan heb je het wel gehad, toch?
Voor heel veel mensen is dat inderdaad het geval. Die laten hun toilet neutraal en degelijk. Een simpele pot, een goedkope wc bril. Waarom zou je nadenken over de styling van het kleinste kamertje in je huis?
Gewoon, omdat het kan, zeggen anderen. Hun toilet is allesbehalve saai, het is bijna een feestje om er te verblijven.

Wat kan er?
Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk tegenwoordig, als het om de inrichting van het toilet gaat. Heel veel. Het begint al bij de keuze van de toiletpot. Welk model, en welke kleur neem je? Zwarte toiletpotten zijn momenteel helemaal hip, en zeg nou zelf, dat ziet er ook wel erg chique uit! Ook qua brillen is er volop keuze. Ga je voor een goedkope wc bril, of kies je voor wat meer luxe, met een softclose wc bril? Of kan het nog wel een tandje beter, en kies je voor een opvallende variant. Er zijn wc brillen te koop met een bijzonder motief, maar er zijn ook exemplaren met LED verlichting op de markt. Dat geeft een bijzonder sfeertje!

Nuttig
Naast gekke, opvallende wc brillen zijn er ook heel nuttige of handige wc brillen te koop. Denk bijvoorbeeld aan eerdergenoemde softclose wc bril, die klepperende deksels tot het verleden laat behoren: kleine uitvinding, groot verschil. Ook de wc’s die je na afloop van je grote of kleine boodschap reinigen met water zijn momenteel een heuse trend aan het worden. Lekker hygiënisch, ook voor kinderen. Al is de kans groot dat die er vooral enorm de slappe lach van zullen krijgen natuurlijk.
Naast potten en brillen zijn er nog veel meer manieren om je toiletruimte naar je eigen smaak in te richten. Leuke tegeltjes met spreuken bijvoorbeeld, of doe eens fleurig, en ‘behang’ de muren van je toilet met kunstbloemen. Want ook al is het kleinste kamertje van het huis misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt in je inrichting, het is wel de plek waar ieder gezinslid aardig wat tijd doorbrengt. Dan kun je maar beter zorgen dat je het er naar je zin hebt, toch?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *