Kiezen voor vloerisolatie?
15 april 2017
De behangtrends voor 2017
15 april 2017

Mozaïektegels lenen zich perfect voor het creëren van een eigentijdse en chique uitstraling aan je badkamer. De tegels zijn zowel op de vloer als op de wanden te gebruiken. Er zijn verschillende soorten mozaïektegels verkrijgbaar, ieder met verschillende eigenschappen en een eigen uitstraling. Mozaïeksoorten die we veel zien terugkomen zijn onder andere glasmozaïek, natuursteen mozaïek en keramisch mozaïek. Allen verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

Voordelen van mozaïek

Mozaïek kent verschillende voordelen:

  • Mozaïek en mozaïekmatjes bestaan uit kleine stukjes materiaal. Hierdoor is het uiterst geschikt voor het betegelen van ronde vormen. Zo zijn ook ronde badkamermeubelen of een ronde douchewand sierlijk te betegelen met mozaïek.
  • Mozaïek bestaat uit veel kleine steentjes. De vele voegen die hierdoor ontstaan geven een goed antislipeffect. Ideaal voor bijvoorbeeld een badkamervloer.
  • Omdat mozaïek verkrijgbaar is in talloze kleuren en dessins, zijn de mogelijkheden oneindig. Door verschillende soorten mozaïek met elkaar te combineren, wordt de persoonlijke en unieke sfeer nog eens extra versterkt.
  • Mozaïek is vervaardigd van dun materiaal. Het leent zich daarom uitstekend om over andere ondergronden heen te leggen, zoals een oude tegelvloer.


Aan de slag

Wil je mozaïek gaan aanbrengen? Als je redelijk handig bent dan is dat zeker mogelijk. Houd er wel altijd rekening mee dat het plaatsen een nauwkeurige en tijdrovende klus is. Geduld is dan ook het toverwoord. Is het mozaïekwerk eenmaal geplaatst, dan heb je een badkamer die je niet snel ergens anders zal tegenkomen!

Https://www.waarzo.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *