Maak je leren schoenen weer zo goed als nieuw!

De beste waterpompen bij de waterpompshop
9 januari 2020
THS Tools – Uw leverancier voor alle soorten gereedschap!
6 februari 2020

Het kopen van een paar leren schoenen is niet zomaar iets, het kan een flinke uitgave zijn. Daarom wil je je leren schoenen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Wanneer je je schoenen al een tijdje draagt kan de kwaliteit wat verminderen, gelukkig hebben we daar een oplossing voor. De oplossing waar we het over hebben is het gebruik maken van leerverf. Wanneer je opzoek bent naar de perfecte leerverf dan kun je uiteraard terecht bij de leerverfshop. De leerverf die we je aanraden om te gebruiken is de angelus leerverf.

Wanneer je je leren schoenen gaat verven is het belangrijk om te kijken naar het soort leer waar de schoenen van gemaakt zijn. Wanneer je schoenen van suède zijn moeten ze op een andere manier worden behandeld dan wanneer je schoenen van glad leer gemaakt zijn. Het is belangrijk om eerst de juiste kleur verf te kiezen. Wanneer je donkere schoenen hebt is het geen goed idee een lichtere verf aan te brengen, de kans is groot dat dit niet goed pakt. Je kan wel altijd een donkerdere kleur over de schoenen aanbrengen, dit pakt wel altijd. Gelukkig heeft angelus wel 140 verschillende kleuren leerverf. De kans is dus klein dat er geen kleur voor jou bij zit.

Voordat je begint met het verven van je leren schoenen is het belangrijk dat ze goed worden behandeld. Zorgt dat al het vet en vuil van de schoenen is verwijderd. Wil je dat de verf extra goed blijft zitten? Breng dan een primer aan, deze is ook beschikbaar van het merk angelus. Daarna kun je beginnen met verven. Na het verven zijn er ook speciale soorten finish om aan te brengen. Deze zijn uiteraard ook beschikbaar van het merk angelus. Hierbij kan je gaan voor een matte of extra glanzende finish. Neem vooral een kijkje op de website van de leerverfshop en bekijk het brede assortiment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *