Schuren of (zand) stralen?
30 november 2017
Tips voor het gezond verwerken van PUR en PIR Isolatie
15 december 2017

De kerst zit er weer aan te komen. Tijd dus om alle kerstversiering weer van zolder te halen. Er is niks leuker dan het kerstklaar maken van je huis. Uiteraard zet je je kerstboom weer neer, maar je kunt nog meer leuke dingen doen. We geven je een paar tips om dit te doen!

Een muursticker voor kerst
Muurstickers zijn ideaal om je huis mee op te leuken, zeker wanneer het gaat om iets dat tijdelijk is. Een muursticker is snel en gemakkelijk te bevestigen en er ook weer af te halen. Het is handig wanneer je je huis een andere look wil geven, maar je geen zin hebt om een volledige muur te gaan verven. Of wanneer je niet het geld hebt om veel nieuwe accessoires te kopen. Een muursticker is dus altijd leuk, maar zeker als het gaat om een kerst muursticker. Je kunt deze er na de kerst weer makkelijk afhalen. Denk bijvoorbeeld aan een muursticker met een rendier of met sneeuwvlokjes.

Overal lampjes
Als iets een ruimte sfeer geeft, dan is het wel verlichting. Verlichting is enorm belangrijk voor een huis, zeker als je het gezellig wil maken. Pak dus uit met mooie verlichting voor de kerst. Hang mooie lichtjes in de kerstboom, maar doe bijvoorbeeld ook eens wat lampjes in een kerststukje. Of koop een mooie stolp waar je wat lichtjes, dennenappels en kerstballen onder legt. Ook leuk is verlichting in de vorm van sterretjes. Zeker tijdens deze donkere dagen is het fijn om mooie en gezellige verlichting te hebben.

Warme plaids
Overal warme plaids en dekentjes is ook een goed idee om een huis gezelliger te maken. Want wat is er fijner dan wegkruipen onder een lekker dekentje als je het koud hebt? Leg een mooie grove plaid op de bank en een fijne sprei op bed. Ook fleecedekentjes zijn overal welkom. Je krijgt extra punten als je kiest voor een kerstdekentje met een printje erop.

Cadeautjes
Leg alvast een aantal cadeautjes onder de kerstboom. Dit straalt ook veel sfeer uit en het is enorm feestelijk. Heb je nog geen cadeautjes in huis? Pak dan gewoon wat lege dozen in en vervang deze later door echte cadeautjes. Het staat gewoon enorm gezellig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *