Je auto beschermen tegen extreme weersomstandigheden doe je zo

Kiezen voor een makelaar of hypotheekadviseur
20 juli 2018
Wat is een brandwerende kluis?
21 juli 2018
Alle blogberichten

Je auto beschermen tegen extreme weersomstandigheden doe je zo

Verschillende weersomstandigheden kunnen voor schade aan je auto zorgen. Denk aan de gure herfstmaanden, waarin de wind ertoe kan leiden dat takken tegen je auto slaan! Iets wat je gelukkig relatief eenvoudig kunt voorkomen. Er zijn speciale autohoezen verkrijgbaar, die je gedurende het jaar over je auto kunt spannen. Met deze hoes wordt de auto beschermd tegen de uitwerpselen van vogels in de zomer, takken en bladeren in de herfst en sneeuw of ijzel in de winter. Zo blijft de lak van je auto mooi! Wist je dat vogelpoep een bijtende werking heeft? Dit kan voor schade aan de autolak zorgen.

Een robuuste carport naast je woning bouwen
Niet alleen een autohoes biedt je auto bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en de uitwerpselen van vogels. Ook met een robuuste carport naast je woning draag je bij aan de bescherming van de auto! Doordat een carport vaak van hout gemaakt wordt, past deze goed bij de natuurlijke uitstraling die een tuin doorgaans heeft. Het is raadzaam om voor een houtsoort te kiezen, die qua kleur aansluit op de stenen van je woning. Een te groot contrast kan je woning een rommelige look geven!

Tip: in de zomer kun je de carport ook gebruiken als overkapping, om jezelf te beschermen tegen een zomers buitje.

Verschillende soorten carports
Een carport wordt tegenwoordig in tal van verschillende modellen aangeboden. Zo kun je voor een losse carport op vier poten kiezen, een carport in combinatie met een tuinhuisje, enzovoorts. Bij deze carports is het mogelijk om een van de zijdes van de carport dicht te laten maken. Zo wordt de auto beschermd tegen de wind, die de takken in de herfst onder de carport door kan slaan. Kijk eens op internet naar de mogelijkheden die je hebt, als je een carport naast je woning wilt laten plaatsen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *