De houtkachel, gashaard en pelletkachel
8 november 2017
Het gevaar van verkeerde schroeven en bouten
9 november 2017

Als u meer comfort en veiligheid wil creëren in uw pand of woning, dan is het van belang te kiezen voor materialen en voorzieningen die daaraan bijdragen. Een van de belangrijkste elementen bij een woning of pand die comfortabel én veilig is, is isolatieglas.

Dergelijk glas neemt het nog een stapje verder dan gewoon glas en biedt uitstekende isolerende eigenschappen die zorgen voor meer comfort en bescherming. Glaskoning.be biedt isolatieglas in verschillende vormen, van HR glas tot HR++ glas en dubbel glas, zodat uw pand of woning optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Wat is isolatieglas en hoe werkt het?
Isolatieglas is eigenlijk glas dat uit meerdere lagen bestaat. Tussen die verschillende lagen bevindt zich een gas met isolerende eigenschappen (vaak ook gewoon lucht), waardoor koude en geluiden minder snel in de woning binnen zullen komen. Afhankelijk van het type is het glas opgebouwd uit twee of drie lagen (zogenaamd triple glas), waardoor de isolatie van uw woning of pand een niveau hoger wordt getild. Dit is vooraal belangrijk in de wintermaanden en kan gigantische besparingen opleveren op de stookkosten. Naast de warmte die wordt behouden dankzij het dubbel glas zorgt het ook voor een constante temperatuur, dit is niet alleen goed voor het comfort in uw woning maar ook voor de gezondheid.

Kwalitatief en duurzaam isolatieglas
Glaskoning.be beseft maar al te goed hoe belangrijk kwalitatief isolatieglas is, en biedt dan ook enkel glas van uitstekende kwaliteit. Op die manier kunt u nog lang genieten van de voordelen die dergelijk glas met zich meebrengt, zowel op het vlak van comfort als op het vlak van besparingen en duurzaamheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *