Elektrisch verstelbare boxspring uitzoeken

De mooiste lampen voor een horecazaak
19 maart 2019
Tegelzetter in Eindhoven
29 maart 2019

De elektrische boxspring is een luxe bed dat functies bevat die handig zijn voor het hoofd en instelbaar op de voet met een afstandsbediening. Een dergelijk bed is perfect om tv te kijken, je tablets of telefoons te bekijken, te luieren of met je partner te knuffelen terwijl je je favoriete boek leest.

De functies
Veel verstelbare bedden die tegenwoordig worden gemaakt, hebben een breed scala aan aanpasbare functies. Deze omvatten massageoppervlakken, slaapvolgers en stille alarmen. De meeste moderne verstelbare bedden kunnen ook worden geconfigureerd met behulp van afstandsbediening of draadloze app-bediening. Je kunt kiezen voor een minimaal enkel dek met een schoon ontwerp en een aanvulling vormen op elke stijl van huisinrichting, terwijl het een uitstekende basis biedt voor comfort en ontspanning. De meeste van deze bedden zijn voorzien van een draadloze afstandsbediening waarmee je je hoofd en je voeten kunt verhogen en verlagen tot de gewenste positie. Dat geeft je een voordeel ten opzichte van andere soorten bedden, omdat het met het Zero Standby Power System het lichaam het absolute minimum laat ervaren van zowel interne als externe stress, waardoor je lichaam in een natuurlijke slaaphouding komt te staan waar je je prettig bij voelt.

Lichamelijke voordelen
Het bestaat uit een optie voor Power Outage Protection, ook gemaakt van Silent Drive Motors die geluid verminderen en voor Gravity Release. Het is gemaakt van een stalen bevestigingsstang aan de voet van de matras en houdt je matras op zijn plaats en positie. Een ander voordeel van een elektrisch bed is dat het snurken kan verminderen. Het hoofdeinde verheft je bovenlichaam en je luchtpijp blijft open. Posities kunnen ook worden aangepast aan de positie die het best past bij individuele luchtwegbehoeften. Het belangrijkste is om rugpijn te verlichten door je lichaamscurves in je rustpositie aan te passen en de belasting van je wervelkolom en heupzenuwen te verminderen. Wanneer je knieën en tenen iets omhoog staan, is er aanzienlijk minder druk op je wervelkolom. Dit vermindert bovendien gezwollen voeten. Vooral wanneer vocht zich ophoopt aan de voeten doordat je zwanger bent, lange uren op je voeten doorbrengt of een leeftijdsgebonden medische aandoening hebt, is dit een belangrijk aspect. Je kunt de pijn en zwelling verlichten door met je benen boven je hartniveau te slapen om zo een betere bloedsomloop te creëren. De vastgehouden vloeistoffen stromen naar de rest van de lichaamsdelen en dat houdt je gezond en sterk. Met een elektrisch verstelbare boxspring verbetert de spijsvertering. Plat liggen maakt het voor je lichaam moeilijke om voedsel te verteren. Met je bovenlichaam 6-8 centimeter verhoogd, wordt de spijsvertering natuurlijker en efficiënter. Je behoudt meer voedingsstoffen en voelt je comfortabeler wanneer je wakker wordt met meer energie. Het verlicht ook Zuur reflex – Slapen op een vlakke ondergrond kan brandend maagzuur verergeren als je een dergelijk probleem hebt. Het maagzuur stroomt naar de slokdarm en verstoort je nachtrust. Wanneer je een verstelbaar bed hebt en je brengt het hoofdeinde iets omhoog, zal de maaginhoud minder snel omhoog komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *