Een nieuwe trap of de oude laten renoveren?

Kiezen voor een verhuisbedrijf
29 mei 2018
De zoektocht naar een geschikte woning
7 juni 2018

De hal en de trap zijn meestal de dingen die de gasten als eerste zien als ze bij u in huis komen. Daarom wordt er vaak zo veel aandacht aan besteed. Het geeft namelijk de stijl van uw huis weer en het is de eerste indruk die de mensen van uw woning krijgen. Kies daarom voor een trap die bij de rest van de woning past. In deze blog kunt u meer lezen over het kiezen van een nieuwe trap of het laten renoveren van de oude.

Design trappen
Design trappen zijn erg populair. Ze geven de woning een stoere uitstraling omdat er meestal gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. Vaak worden hout en metaal gecombineerd, maar ook staal of glas in combinatie met hout kan uw trap een moderne uitstraling geven. U kunt uw trap helemaal zelf samenstellen, waardoor u verzekerd bent van een trap die past bij de rest van de woning.

Houten trappen
Naast een design trap wordt er ook vaak gekozen voor een houten trap. Deze geeft uw woning een persoonlijke uitstraling, omdat u hiermee bepaalde elementen kunt accentueren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een robuuste trap, die goed in een huis zou passen met heel veel ruimte. Of juist een traditionele trap met barokke elementen die de warme sfeer in uw huis benadrukt. U kunt kiezen voor een eenvoudige en stijlvolle trap, maar ook voor een variant met verschillende ornamenten.


Uw trap laten renoveren
Wilt u uw oude trap behouden, maar bent u wel toe aan vernieuwing? Laat uw trap dan renoveren.
Soms zijn een aantal kleine aanpassingen al genoeg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe trapbekleding. U kan met zoiets kleins, een heel groot verschil maken. Dit soort renovaties zijn vaak binnen één dag al gedaan. Ga op zoek naar een specialist in traprenovatie en vraag naar de mogelijkheden. U kunt eventueel ook meteen een offerte aanvragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *