Een handleiding voor ieder project

Waterschadereparatie als gevolg van een lekkage!
17 november 2017
Benut je garage optimaal
23 november 2017

Als je een echte doe-het-zelver bent weet je hoe belangrijk het is dat je kwalitatief sterk producten gebruikt bij het maken van je projecten. Je hebt je zinnen gezet op dit project en je stopt er je liefde, volharding en vastberadenheid in en dan is het de bedoeling dat het voor de lange termijn is. Je stopt er namelijk ook geld in en je wilt niet dat je ieder jaar een nieuw honden- of konijnenhok moet bouwen omdat de ander uit elkaar valt. Hierbij ga ik je vertellen waar je aan moet denken als je aan je eigen project gaat beginnen.

Maak een concept
Zorg ervoor dat jij de man (of vrouw natuurlijk) met het plan bent. Als je zonder concreet plan van aanpak gewoon wat aan elkaar gaat knutselen loop je er in een later stadium tegen aan dat het niet klopt, wankel is of gewoon niet mooi. Bepaal van te voren wat je wilt doen. Dit helpt je ook beter inzicht te vergaren in de volgende tips.

Zorg voor de juiste materialen
Als je een project hebt voor de lange termijn wil je dat het ook daadwerkelijk lang mee gaat. Een tuinhuisje bouw je niet voor maar één jaar. Je moet ervoor zorgen dat je de juisten materialen gebruikt. Gebruik kwalitatief goed hardhout, de juiste moeren en bouten en sterke zelftappende schroeven. Je moet weten op welke kosten je kan besparen en welke niet. Door goedkoop hout in te slaan of slechte bevestigingsmaterialen zorg je ervoor dat het gehele project een goedkopen en kwalitatief lage uitstraling krijgt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *