Dit is waarom je een kast op maat moet laten maken!

Eetkamerstoelen kopen bij Nouvez
23 mei 2019
De Kamer en Suite
27 mei 2019

U kent het vast wel: op een bepaalde plek in uw woning zou het super handig zijn om een kast te plaatsen, maar het lijkt vrijwel onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld door een schuine kap, door de rondlopende vorm in uw woning. Dit is frustrerend, want je weet deze plek maar niet goed te gebruiken en een kast ergens anders plaatsen neemt nog meer ruimte in beslag. Gelukkig is er een oplossing: een kast op maat laten maken.

Een kast voor ieder huis
Kasten vormen een belangrijk aspect voor het interieur. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven de woning ook karakter en stijl. Het is daarom van belang dat ze zo goed mogelijk aansluiten bij de inrichting van de woning. Echter kan het best lastig zijn om die perfecte kast te vinden. Soms is de kast die je hebt gevonden super mooi, maar is het net van iets ander materiaal of een andere kleur dan uw andere meubilair. Kasten op maat hebben eindeloos veel opties om uit te kiezen. Je mag zelf mee beslissen over de kleur, materiaal, stijl, noem maar op!

Voor iedere plek in huis
Wanneer u ervoor kiest om een kast op maat te laten maken, dan zijn de opties dus eindeloos. Ruimtes waarvan je nooit dacht een kast te kunne plaatsen, lijken nu ineens beschikbaar. Maatwerk kasten kunnen op elke plek in huis worden geplaatst of ingebouwd. In tegenstelling tot een kant en klare kast heb je bij een kast op maat de vrijheid om deze geheel naar wens te laten maken. Naast traditionele kasten zijn er nog veel meer opties, denk dus niet alleen aan boeken of kledingkasten, maar ook wijnkasten, stellingen etc. Alles is mogelijk!

Vrijblijvend 3D ontwerp
Ben jij ook zo benieuwd naar de mogelijkheden? Wist je dat je bij vloerenraamdecor een vrijblijvend 3D ontwerp kan laten maken? Zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *