De voordelen van een betonlook vloercoating

Hoe kies je de juiste tuinplanten?
20 augustus 2018
Op zoek naar wooninspiratie? Kies voor de betonlook
20 augustus 2018

Als je op zoek gaat naar wooninspiratie, kan je er eigenlijk niet meer omheen: de betonlook is hartstikke hip. Zo is het mogelijk om de trap te laten bekleden met linoleum in betonlook, de muren te voorzien van een speciale verf waardoor het oogt als beton en natuurlijk je vloer. En over het laatste willen wij je graag nog iets meer vertellen, want deze betonlook vloercoating neemt aardig wat voordelen met zich mee.

Past op vrijwel elke vloer
Er gaat best wel wat tijd zitten in de renovatie van de vloer van je woning of bedrijfsruimte. De werkzaamheden moeten zo gepland worden dat alle meubelen en andere spullen op tijd aan de kant zijn geschoven. Wanneer je een bedrijf hebt, moet je daarnaast ook nog een alternatief voor de werkruimte verzinnen of de afspraken met klanten om deze werkzaamheden heen plannen. En dan weet je ook nog niet precies hoelang het eigenlijk duurt voordat de complete nieuwe vloer is gelegd. Met een betonlook vloercoating gaat het net even iets anders. Zoals de naam al aangeeft gaat het hier om een coating, een beschermende bovenste laag, waardoor je vloer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Door de eigenschappen is het niet nodig om alles eerst uit te breken en past deze prima op een houten vloer, zandcementvloer of vloer met betonlook. Het is dus toe te passen als een zelfstandige vloer, maar ook als een topcoat.

Voor bedrijven en woonhuizen
Een betonlook vloercoating is naadloos en kan wel tegen een stootje. Daarom is het zeer geschikt voor bedrijven waar veel gebruikgemaakt wordt van een showroom, of waar dagelijks gewerkt wordt met zware objecten zoals in garages. Daarnaast is deze vloercoating helemaal naadloos, dus makkelijk schoon te houden. Daarom is het niet alleen een perfecte oplossing voor elke bedrijfsruimte, maar ook voor elke woning. Want je huis onderhouden kost op zich al tijd genoeg.

Geef zelf de gewenste kleur en uitvoering aan
Bij een coating met betonlook denk je wellicht aan een grijze ondergrond. Maar dat is in dit geval niet de enige optie. Tijdens de productie van deze coating, kan er pigment toegevoegd worden zodat de vloer ook in een andere kleur of zelfs meerdere kleuren aangelegd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende afwerkingen toe te passen, zoals mat of hoogglans. Tel daar ook nog bij op dat creatieve elementen toegevoegd kunnen worden aan de coating, zoals het logo van jouw bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *