De mooiste vloertegels met een afmeting van 60×60 cm.

Wat moet je weten voordat je je nieuwe woning gaat verbouwen
20 juni 2019
Pret op het toilet, of houd je het liever rustig?
26 juni 2019
Alle blogberichten

De mooiste vloertegels met een afmeting van 60×60 cm.

Vloertegels bepalen in grote mate de uitstraling van een ruimte zoals de keuken, wc, hal of badkamer. Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken en onderzoek te doen naar alle mogelijkheden. Zo moet je een keuze maken tussen alle mogelijke kleuren, alle afmetingen en het materiaal.

Keramiek versus natuursteen
Een van de eerste keuzes die je moet maken is de keuze voor een keramische tegel of een natuursteen tegel. Keramische vloertegels hebben diverse voordelen ten opzichte van natuursteen vloertegels. Een keramische tegel is een tegel van klei die in de fabriek wordt gemaakt. Dit materiaal is keihard. Hierdoor krassen de tegels niet, behouden ze hun kleur en zijn ze niet gevoelig voor vet of andere verontreinigingen. Natuursteen tegels zijn een natuurproduct, hierdoor zijn deze tegels doorgaans gevoeliger. De steen is minder hard waardoor krassen kunnen ontstaan. Ook zijn deze tegels gevoeliger voor vlekken. Veel mensen vinden een natuursteen vloer juist mooi en omarmen de rustieke en verweerde uitstraling. Ook is het vaak zo dat het eerste krasje de meeste pijn doet, maar naar mate er meer krassen ontstaan dit juist zorgt voor een prachtig geheel en mooie uitstraling.

Vloertegel afmetingen
Naast materiaal is ook de afmeting van de tegel een belangrijke keuze. Door gebruik te maken van vloertegels 60×60 cm in een kleine ruimte kun je deze ruimte optisch groter laten lijken. Vloertegels met een afmeting van 60×60 cm worden veel gebruikt, het is een van de meest voorkomende afmetingen. 60×60 is een afmeting die in vrijwel elke woning en ruimte goed tot zijn recht komt. Mocht je een andere afmeting willen dan kan dat uiteraard. In ons assortiment hebben we genoeg keuze, van 10×10 cm tot 90×90 cm.

Vloertegels 60×60 cm
In ons assortiment vind je vloertegels 60×60 in allerlei verschillende steensoorten. Deze tegels hebben we in onder andere graniet, marmer, leisteen, hardsteen, travertin, basalt, composiet, keramiek en kalksteen. Bovenstaande materialen vallen in veel verschillende prijsklassen, van budget tegels tot dure kwalitatieve tegels. Je kunt bij ons altijd slagen, ook met een minder groot budget. Onze goedkoopste tegels met een afmeting van 60×60 cm zitten rond de €15,- p/m² exclusief btw. De duurste tegels zitten rond de €90,- p/m² exclusief btw.

Vloertegels 60×60 bij Totaaltegel kopen
Heb je gekozen voor vloertegels 60×60 cm? Bij Totaaltegel vraag je eenvoudig online een offerte aan. Je kunt er voor kiezen om verwerkingsmaterialen mee te offreren als ook plinten en onderhoudsmaterialen. Koop je meer dan 25m² vloertegels? Dan kun je ook een legprijs mee laten offreren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *