De hipste vloeren van dit moment

Hoe creëer ik een uniek interieur
11 juli 2018
Overstappen naar een nieuwe partij voor VvE beheer Den Haag
12 juli 2018

Het interieur, het is nooit af. Dagelijks worden we op Instagram en Pinterest plat gegooid met interieur inspiratie, waardoor we weer interieur kriebels in onze buik krijgen. Snel even naar de bouwmarkt om een nieuwe pot verf of behang te kopen, maar één ding wordt vaak vergeten: de vloer. De vloer is een erg belangrijk aspect in ons interieur. Je wilt dan ook dat jouw vloer mooi en trendy is. Wij hebben de hipste vloeren van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Vloer met een patroon
Patroontjes zijn helemaal hip. Niet alleen op kleding of op de muur, maar ook op de vloer. Denk bijvoorbeeld eens aan het visgraatpatroon. De planken van deze vloer zijn allemaal even lang en een breed, maar worden in een bepaalde volgorde gelegd zodat er een patroon ontstaat. Op Pinterest kun je veel inspiratie vinden op het gebied van vloeren met een visgraatpatroon. Maar ook andere patronen zijn hip zoals het blokpatroon. Kun je niet kiezen tussen verschillende patronen? Combineer ze dan met elkaar. Verschillende kleuren en patronen kunnen de kamer namelijk meer diepte geven en het ziet er erg speels en leuk uit.

Het marmer effect
Marmer was vorig jaar al helemaal in, maar ook in 2018 zet de trend gewoon door. Een vloer met marmer ziet er niet alleen prachtig uit, maar geeft ook een ontzettende luxe uitstraling aan je interieur. Ligt marmer toch niet helemaal in jouw prijsklasse? Kies dan voor een vloer met een marmer effect. Dit lijkt precies op marmer, maar is het niet. Er zijn tegenwoordig pvc-vloeren met marmerprint, maar ook met vloertegels kun je het effect van een marmeren vloer namaken. Perfect voor als je toch de marmerlook wilt, maar niet veel wilt uitgeven.

Gietvloeren
Bij een gietvloer denk je vast aan de vloer van een oud bedrijfspand, maar wist je dat deze vloer nu ook heel vaak in woonhuizen worden gelegd? Tegenwoordig wordt een gietvloer gecombineerd met een industrieel interieur. De kleuren wit, grijs en zwart komen veel terug en daar hoort dan ook een stoere vloer bij. Gietvloeren zien er erg robuust en stoer uit, maar hebben nog veel meer voordelen. Zo is de vloer slijtvast, waterdicht en kan deze wel tegen een stootje. Een ideale vloer voor als je kinderen of huisdieren hebt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *