Besparen met zonnepanelen?
26 augustus 2019
Welke trap past bij mijn interieur?
26 augustus 2019

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de badkamer? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet de nieuwe ondergrond natuurlijk binnen budget zijn. Ook moet deze er goed uitzien, aansluiten op de huidige stijl van het interieur. Maar er zijn ook praktische eisen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het schoonmaken en de levensduur van de vloer? In dit artikel vertellen we meer over de mogelijkheden van een gietvloer in de badkamer.

Waar moet je rekening mee houden?
Als je een nieuwe vloer in de badkamer aan gaat brengen dan moet je er rekening mee houden dat de ondergrond eerst geheel egaal en schoongemaakt moet worden. Hierdoor kan de nieuwe vloer beter aangebracht worden en bij een gegoten vloer is dit handig omdat deze dan beter kan hechten. Daarnaast is hygiëne in de badkamer natuurlijk belangrijk. Mede daarom wordt er steeds vaker gekozen voor een gietvloer. Deze wordt geheel naadloos aangebracht. Dit houdt in dat de vloer geen naden en randen bevat. Er kan dus ook geen vloeistof door de vloer heen komen. Daarnaast is het schoonmaken hierdoor een stuk eenvoudiger.

Meer voordelen van gietvloeren
Er zijn echter nog meer voordelen waar je op kan rekenen als je een gegoten vloer in huis haalt. Het voornaamste voordeel is de levensduur. Dit type vloeren gaat erg lang mee en raakt niet gauw beschadigd. Een gietvloer is bovendien in veel verschillende kleuren aan te brengen. Maar een variant die tegenwoordig ook steeds populairder wordt, is de gietvloer met betonlook. Deze wordt ook wel betonlook vloer genoemd. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is dit een gietvloer met de uitstraling van een robuuste betonvloer.

Professioneel gietvloer bedrijf inhuren
Er zijn mensen die ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het gieten van een vloer maar over het algemeen wordt dat niet aangeraden. Het is namelijk een specialistisch klusje waar je het beste een vakman voor kan inschakelen. Kies bijvoorbeeld voor Gietvloer pro en laat je verrassen door de snelle en voordelige werkwijze van dit bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *