Crane machine for sale: Wanneer je wel een extra arm kan gebruiken

Duurzaam wonen met een nieuwe zonneboiler
3 mei 2019
Wat moeten de havens zonder een container handler?
21 mei 2019
Alle blogberichten

Crane machine for sale: Wanneer je wel een extra arm kan gebruiken

Wanneer je zware goederen moet vervoeren is een grote kraan wel erg handig. Er zijn mega veel verschillende soorten kranen. Welke je moet aanschaffen is daarom ook een groot besluit. Want welke crane machine is geschikt voor welke werkzaamheden?

Welke crane machine heb ik nodig?
Caterpillar excavator, wheel loader, Caterpillar loader, Skid steer loader, loader dozer, mobile crane, crane machine, Liebherr crane….ja, er zijn vele verschillende kranen. Er zijn kranen die gemaakt zijn voor ruige en lastige terreinen of meer mobiele kranen die over de weg kunnen rijden. Daarnaast zijn er ook nog rupskranen en kranen die op het water kunnen drijven om boten te laden en lossen. Er is gewoon heel veel keuze!

Elke kraan heeft zijn eigen specialiteiten en mogelijkheden. Wanneer deze goed onder de loep worden genomen wordt het alleen maar makkelijker om een besluit te nemen. Big Machinery heeft een groot assortiment aan kranen, er is er altijd wel eentje die geschikt is voor het zware werk. Een kleine greep uit het assortiment van Big Machinery zijn de volgende type machines:

  • Crane machines
  • Drill machines
  • Graafmachines

Hoeveel gewicht zal de crane machine tillen?
De volgende vraag die je jezelf moet stellen is hoeveel gewicht de kraan moet tillen. Het bepaald voor een groot gedeelte welk type kraan het meest geschikt is voor de werkzaamheden. Waarom zou je een grote Caterpillar 336ELH kopen wanneer de klus geklaard kan worden met een Caterpillar 320B? Het zal een groot deel van de kranen kunnen elimineren. Big Machinery raadt wel aan om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende kracht aanwezig is voordat de motor geforceerd wordt.

Hoe vaak wordt de crane machine gebruikt?
Als laatste moet er nagedacht worden over hoe frequent de kraan gebruikt zal worden. Wanneer het voor een paar keer is, is huren wellicht een betere optie. Wanneer je er een nodig hebt voor een langere tijd of voor je bedrijf ga dan met gierende banden naar Big Machinery. Het assortiment bestaat uit meer dan 500 machines.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *